MY NAME İS LEADER

Okulumuz öğrencileri Azerbaycan, Portekiz, Romanya ve Ürdün'ün de ortak olduğu projede etkinliklerini gerçekleştirmişlerdir. Projemizde yurt içi ve dışından yaklaşık 100 öğrenci çalışmıştır. Yönetmeyi bilen, idare ve liderlik vasıfları olan bireyler yetiştirmek amacıyla projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını da kullanarak çalışmalar yapmıştır. Problem çözmeyi bilen, empati duyan, etkili iletişim kurabilen, planlama yapabilen, insanları motive edebilen, iş birliği ile karar alabilen öğrenciler yetiştirmek bu projemizin temel hedefleriydi ve proje sonunda bu hedeflere ulaşıldı. Öğrencilerimiz farklı ülkelerden arkadaşlar edinerek yabancı dil becerilerini geliştirmişlerdir. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz eğlenceli bir şekilde, işbirliği içerisinde çalışmışlar ve final ürünü olarak E- book oluşturmuşlardır. Ayrıca oluşturulan sosyal medya hesaplarında yapılan bütün çalışmalar yayınlanmıştır.

04-05-2022

Yayın: 04.05.2022 - Güncelleme: 04.05.2022 23:03 - Görüntülenme: 348