Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimi yayımlandı. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

18 Mart 2024 Pazartesi günüden itibaren uygulanacak ders programlarına aşağıda yeralan linklerden ulaşabilirsiniz.

Şbt

Öğrencimiz Yağız ÇETİNKAYA Balçova Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen Satranç Turnuvasında ilçe Birincisi oldu.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademisi kapsamında okulumuz 9. Sınıf öğrenci velilerine yönelik olarak Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri ve Bağımlılık semineri düzenlenecektir. Tüm velilerimizi seminere katılmaya davet ediyoruz.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademisi kapsamında okulumuz velilerine yönelik olarak Çatışma ve Stres Yönetimi semineri düzenlenmiştir. Tüm velilerimizi seminere katılmaya davet ediyoruz. Seminerimiz Zoom programı üzerinden yapılacaktır. Katılım bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca, il, ilçe ve okul genelinde yapılacak ortak sınavlar öncesinde il sınıf/alan zümrelerince oluşturulacak konu soru dağılım tablolarına örnek teşkil edecek tablolar yayımlandı.

Şbt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademisi kapsamında okulumuz velilerine yönelik olarak Bilinçli ve Güvenli Teknoloji Kullanımı semineri düzenlenmiştir. Tüm velilerimizi seminere katılmaya davet ediyoruz. Seminerimiz Zoom programı üzerinden yapılacaktır. Katılım bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Şbt

11. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası (Turkish Open 2024) nda 9. Sınıf öğrencimiz Kıymet Selvi ÖZDAĞ 3. olarak bizleri gururlandırdı.

Şbt

6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak amacıyla 1dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

Şbt

05 Şubat 2024 Pazartesi günüden itibaren uygulanacak ders programlarına aşağıda yeralan linklerden ulaşabilirsiniz.

Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sonu işlemleri ve takvimi yayımlandı.

Ara

2024-2025 Eğitim öğretim yılında 10. sınıflarımızın alacakları seçmeli derslerle ilgili velilerimize belirtilen tarih ve saatte okulumuz Rehber Öğretmeni Rabia ARTUN tarafından bilgilendirme yapılacaktır. Katılımınız önem arz etmektedir.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Sınav Takvimi yayımlandı. Sınavlarda öğrencilerimize başarılar dilerim.

Ekm

09 Ekim 2023 Pazartesi günüden itibaren uygulanacak ders programlarına aşağıda yeralan linklerden ulaşabilirsiniz.

Tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

May

Okulumuz öğrencileri Azerbaycan, Portekiz, Romanya ve Ürdün'ün de ortak olduğu projede etkinliklerini gerçekleştirmişlerdir. Projemizde yurt içi ve dışından yaklaşık 100 öğrenci çalışmıştır. Yönetmeyi bilen, idare ve liderlik vasıfları olan bireyler yetiştirmek amacıyla projede yer alan öğretmen ve öğrencilerimiz web 2.0 araçlarını da kullanarak çalışmalar yapmıştır. Problem çözmeyi bilen, empati duyan, etkili iletişim kurabilen, planlama yapabilen, insanları motive edebilen, iş birliği ile karar alabilen öğrenciler yetiştirmek bu projemizin temel hedefleriydi ve proje sonunda bu hedeflere ulaşıldı. Öğrencilerimiz farklı ülkelerden arkadaşlar edinerek yabancı dil becerilerini geliştirmişlerdir. Bu proje kapsamında öğrencilerimiz eğlenceli bir şekilde, işbirliği içerisinde çalışmışlar ve final ürünü olarak E- book oluşturmuşlardır. Ayrıca oluşturulan sosyal medya hesaplarında yapılan bütün çalışmalar yayınlanmıştır.