e Twinning

Kas

Öğrencilerimiz Öğretmenler Günü için kartlarını hazırladılar.

Kas

Öğrencilerimiz web2 uygulamalarından wordart uygulamasını kullanarak tasarımlarını tamamladılar.

Kas

Öğrencilerimizin katılımıyla belirlediğimiz şairlerden Cemal Süreya ve Can Yücel'in şiirlerini öğrencilerimiz okudu ve video olarak birleştirdik.

Kas

Öğrencilerimizle oluşturduğumuz karma takımlar çalışmalarını tamamladılar. İş birliği ürünümüz olan infografik çalışmalarımız tamamlandı.

Haz

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Meltem YILDIRIM' ın  yürüttüğü  "My Wonderful Land" ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğetmeni Hanife Çekmez'in  yürüttüğü  "Our Colors and We " adlı  eTwinning  projeleri İzmir  Projeleri Çevrimiçi  Kitapçığı'nda yer aldı.

Haz

İzmir AR-GE / İzmir Destek Ekibinin organize ettiği Proje yaygınlaştırma günleri kapsamında proje sunumumuzu gerçekleştirdik. Toplantıya katılarak destek olan herkese teşekkür ederim.

Haz

İzmir destek ekibinin, 1-5 Haziran arası gerçekleştireceği eTwinning Yaygınlaştırma  çalışması kapsamında 2 Haziran Çarşamba günü projemizizn tanıtımı yapılacaktır.

May

Öğrencilerimiz chatterpix uygulamasını kullanarak projemizi değerlendirdiler.

May

Projemizin kapanış seramonisini gerçekleştirdik.

May

Proje ortaklarımızla 2021 takvimini oluşturduk. Her okul anket sonucuna göre sunum tabaklarını hazırladı. Seçilen usnum tabağını takvim sayfasına görsel olarak ekledi.

Sanal sergimiz

May

Proje boyunca yaptığımız çalışmaların bir kısmını dijital panoda bir araya getirdik.

May

Öğretmenlerimiz ve projemizin tanıtımını yapark afişte bir araya getirdiler.

May

eTwinning gününde öğrencilerimiz diğer proje ortaklarıyla ayrı takımlar oluşturup ayrı menti ile 'Etwinning ne demek ?' etkinliğini gerçekleştirdiler. sonuçlarla takımlar posterler yaptı.

May

Tüm ortaklarımızla eTwinnimg etkinliğimizi gerçekleştirdik.