e Twinning

May

Birinci takımda görevli öğrenciler sokak oyunlarının adlarından wordart oluşturdular.

May

Karışık ülke takımlarından birinci takım geleneksel sokak oyunlarını araştırdılar. Oyunlar hakkında bilgi verip poster hazırladılar.

May

Projemizin final ürünü olarak sanal müze hazırlandı.

May

eTwinning Günü için puzzle oluşturduk.

May

Dördüncü takım öğrencilerimiz kendi ülkelerindeki festivalleri, bayramları, özel günleri araştırarak arkadaşlarıyla paylaştılar.

May

Öğrencimiz İzmir'e özgü lezzetlerden olan bomba tarifini verdi.

May

Karışık ülke takımlarından 6. takım öğrencileri kendi yörelerine ait halk oyunlarını araştırdılar.

May

Öğrencimiz Nehi'den Ege'nin efsane lezzetlerinden enginar dolması tarifi.

May

Öğrencimiz İrem ailesinin de yardımıyla zeytinyağlı bakla yaptı.

May

Öğrencilerimiz tarafndan medya okur yazarlığı ile ilgili bir sunum hazırlandı.

May

Öğrencilerimiz bize ait lezzetleri tanıtmak için birbirinden güzel yemekler yaptı.

May

Proje ülkemizi ve kültürümüzü tanıtmayı amaçlamaktadır. Bu kapsamda projeye dahil olan öğrencilerimizle web 2.0 araçlarını da kullanarak Ege bölgesindeki tarihi ve turistik yerlerin tanıtımını yaptık.

May

Beş ülke on iki öğretmen ve altmıştan fazla öğrencinin katılımıyla projemiz başladı.

May

Öğrencilerimiz canva web2 aracını kullanarak afiş ve logo çalışmalarını tamamladılar.

Proje tanıtım videomuz