İZMİR / BALÇOVA - Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi

e Twinning

May

Öğrencilerimiz projemiz kapsamında afiş ve logolarını hazırladılar.

May

Öğrencilerimiz İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy ile ilgili buldukları sloganları afiş olarak hazırladılar.

May

10 Kıta 10 Şehir projemiz Bilim Şenliği sitesinde yayınlandı.

May

Proje ortaklarımızla takvim oluşturduk. Okulumuz takvim çalışmasında temmuz ayı sayfasını tasarladı ve Özdemir Asaf'ın şiirine yer verdi.

May

Öğrencilerimizin oylarıyla seilen halk şairlerimiz Yunus Emre, Aşık Veysel, Neşet Ertaş, Aşık Mahzuni Şerif ve Karacaoğlan 2ın hayatlarının ve şiirlerinin yer aldığı ortak ürünümüzü hZIRLADIK.

May

Öğrenci çalışmalarımızdan oluşan proje panomuz görevli öğrencilerimizle hazırlandı.

May

Okulumuzda yürütülen 10 Kıta 10 Şehir İstiklal Mrşı, Şairler Yelpazesi ve My Name is Leader eTwinning projelerinde görevli öğrenciler Güvenli İnternet Kullanımı kapsamında çalışmalarını gerçekleştirdiler.

May

Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi ve Kırşehir Sosyal Bilimler Lisesi proje öğrencileri Mehmet Akif Ersoy anısına iş birlikçi ürün oluşturarak pul tasarladılar.

May

Proje ortaklarımızla İstiklal Marşı'mızın şekil ve muhteva bakımından incelenmesi adlı ortak ürünümüzü tamamladık.

May

Proje ortaklarımızla İstiklal Marşı'mızın yazılma sürecini anlattığımız ortak ürünnümüz hazırlandı.

May

Proje ortaklarımızla akrostiş ortak ürün çalışmamızı hazırladık.

May

Proje ortaklarımızla Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde şiir okuma ortak ürün çalışmamızı hazırladık.

May

Proje ortaklarımızla İstiklal Marşı sesli kitap ortak ürün çalışmamızı tamamladık.

May

Öğrencilerimiz İstiklal Marşı'mızın 6. bendini şekil ve içerik olarak incelediler. Marşımızın temasını , ölçüsünü, uyaklarını ve sanatlarını buldular.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Gününde öğrencilerimizle birlikte empati etkinliğiyapıldı.